På Barfotsgatan

Välkommen till Barfotsgatan där jag bor med mina söner Nils och Sigge och min man i ett hus byggt på sjuttiotalet. Här blandas vardagslivet med småbarnslivet med renovering och med tapetsering. Allt i en enda röra!

söndag 1 mars 2009

Hatt och besök!

Godmorgon-kram!

Efter påklädning (jippie...Nils börjar tycka det är ok att ta på sig själv...dock inte sockor...) och frukosten och skötväskepackning kom vi hemifrån i vettig tid. Det kräver en del planering i förväg när man skall ut på inköp har vi märkt. Vad hinner vi med innan lunch, var äter vi lunch, vart åker vi sen, hur lång tid tar det, vill vi att Nils somnar i bilen (och är vaken hela kvällen..) osv, osv... Vi har iallafall åkt runt med vår inköpslista i högsta hugg mellan byggvaruhus och Ikea och kom hem med en full-lastad bil...

Sigge provar tårt-mössa!
Sigge gillar inte tårtmössa!
På kvällen kom min väninna Thea och hennes Ola och hälsade på och vi hann umgås allihopa en stund innan det var läggdags för några. Sedan käkade vi pasta och försökte titta på Melodifestivalen men tjatade bort hela kalaset... det jag minns är Agnes och hennes snygga guld-dräkt och en massa urringningar och bröst...Istället fick oss en omgång Buzz och idag fick Joakim lite mer motstånd än vanligt. Heja geni-Thea friskt humör...nästa gång är det din tur att stå överst på pallen!!
Sigge gillar Thea! (taget sist vi sågs, någon gång i okt -08)
Sigge gillar Ola! (taget idag)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar