På Barfotsgatan

Välkommen till Barfotsgatan där jag bor med mina söner Nils och Sigge och min man i ett hus byggt på sjuttiotalet. Här blandas vardagslivet med småbarnslivet med renovering och med tapetsering. Allt i en enda röra!

tisdag 24 mars 2009

Vardag = kalas?

Vi hann knappt komma hem från vår semester så damp det ner en kalasinbjudan igen...och sedan en till! Idag var det dags för kalas hos grann- och dagiskompisen och det bjöds passande på jättegoda våfflor och givetvis blev det fiskdamm. Att komma hem till någon annans leksaker är ju poppis så Nils ville inte gå med hem när kalaset var slut. Han hamnar alltid i deras gillestuga där det finns en jättehäftig klätterställning och en bilbana. Så idag fick han vara kvar en stund själv medan jag gick hem med Sigge. En stund senare hämtade jag honom och givetvis ville han inte gå med hem då heller..men efter lite övertalning kom vi hem till slut. Nils har hittills inte varit ensam och lekt hos kompisar utan jag eller Joakim har alltid varit med. Men nu verkar det dags....


Nappar det?


Annars har dagen varit högst vardaglig med massor av tvätt, tvätt, tvätt. Berget börjar minska men usch vad mycket det blir efter en vecka. Ändå kändes det som om vi mest gick runt i underställ men så var det tydligen inte. Här kommer fler bilder från vår semester i Lindvallen.


Nils och Joakim på rullbandet.

Nils, Anki och Pytte!

Kusinen och mostern!

Mamman in action!

På toppen!

Vår lamp- och sladdtokige son!
Till sist vill jag bara erkänna: jag är mörkrädd! På väg hem från Sälen började jag läsa boken "Låt den rätte komma in" av John Ajvide Lindqvist (hans debutroman från 2004, biopremiär hösten 2008). För dig som inte läst boken är det en modern vampyrberättelse som utspelas i Sverige och den är riktigt omtumlande och skrämmande och man vill bara läsa mer och mer...men vågar knappt! Igår kväll (Joakim somnade direkt för han har snuva....) läste jag en stund i boken men var tvungen att lägga den åt sidan efter några sidor för (helt uppriktigt!) den skrämmer mig!!! Fick för mig en hel massa konstiga saker när jag precis skulle somna in och fick också för mig att jag hörde både det ena och det andra här i huset...HUUUUUUUUUU!!!!!!! Trots detta är mitt råd: läs den!
Tack för idag!
//Anna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar