På Barfotsgatan

Välkommen till Barfotsgatan där jag bor med mina söner Nils och Sigge och min man i ett hus byggt på sjuttiotalet. Här blandas vardagslivet med småbarnslivet med renovering och med tapetsering. Allt i en enda röra!

torsdag 16 april 2009

Soliga fredag!

Fredag är en skön dag. Inga tider att passa. Vi stressar inte utan tar det lugnt och hinner plaska länge med storebrorsan i duschen till Sigges stora glädje!


Glädjen fortsätter efter frukost när man får sprida ut sig överallt och leka. Mamman tycker det är kul....en stund!












Efter att ha hängt ut fjärde tvätten på vindan och efter lunchen var det dags för oss att ge oss ut en stund. Ryktesvägen hade vi fått reda på att det fanns grodor och grodyngel vid dammen så vi packade fika och satte av. Sigge törnade in innan vi lämnat Barfotsgatan och sov som en stock medan jag och Nils fikade och därefter letade som galningar efter grodyngel. Till slut hittade vi grodägg och då i massor så vi får planera in ett besök vid dammen i nästa vecka. Nils hade fullt jobb med att dra pinnar ur skogen och fiska här och där.














Väl hemma har vi packat väskan för Nils som imorgon skall till morfar och mysa med honom och stanna i Uddevalla över natten. Vi ses senare på söndag för de två skall åka på kalas innan det bär av mot Barfotsgatan igen. Vi har också börjat packa Sigges väska för han är inbokad en natt på hotell Guddeby imorgon och skall hålla kurs för Ingrids mammor i barnsäkerhet...Ingrid skall kolla på och lära sig hur det kan gå till. Håll i hatten för det går undan när Sigge är med!!!

Vad är det då mamma och pappan skall göra imorgon? Fortsättning följer...

2 kommentarer:

  1. Hej Anna!

    Ser att du ädrat layouten lite här på sidan,
    - supernice med härliga färger...gillar vi!
    Jasså dom leker Mullvad på Nils dagis oxå. Jodå jag känner till friskis o svettis "miniröris" varje fredag kryper vi omkring som mullvadar och käkar mask, ha, ha många skratt har det blivit:)
    Jättefint kort på Nils ovan, jag får kika in imorgon igen och se vad ni ska hitta på för ngt kul Rönnbloms. Kram!

    SvaraRadera
  2. Va fint du gjort Anna!
    Trevlig helg!
    kram emma

    SvaraRadera