På Barfotsgatan

Välkommen till Barfotsgatan där jag bor med mina söner Nils och Sigge och min man i ett hus byggt på sjuttiotalet. Här blandas vardagslivet med småbarnslivet med renovering och med tapetsering. Allt i en enda röra!

söndag 26 april 2009

En murspis mindre i världen!

Eftersom murspisen var gediget byggt så har arbetet med den fortsatt idag. Vid halv tio tiden rullade vi från Barfotsgatan mot Frölunda. Där träffade vi kusinen med föräldrar och spenderade några timmar

Detta sysselsatte Nils en stund.
Väl hemma hade arbetet gått framåt med rasande fart och detta var synen som mötte oss när vi kom hem. Bilden visar hur murspisen såg ut idag vid halvtid!


Grå tinningars charm...så att säga!

Nästa anhalt tippen, minst tre gånger!
Idag var det också inplanerat besök av pappas syster Doris och hennes man Håkan. De dök upp vid två-tiden och strax innan hade vi och familjen Hangelin anlänt från vår utflykt i Frölunda. Alla barnen fick jättefina kläder i present och här ser ni trycket på t-shirten Nils fick. Vi fikade ute på altanen (eller egentligen på den gjutna plattan som liksom räknas som altanen tills vårt nya rum är på plats...) och pratade och tjatade en stund och hade det väldigt mysigt.
Sigge busar med Håkan (och med hans glasögon...)!

Ett sista arbetspass återstod för Joakim denna dag så vi gick på promenad en stund då vårt besök åkt hem till Uddevalla igen och Nils fick äntligen dra runt på sin trehjuling en stund. Det är nog dags för en riktig cykel snart....tror jag (passande nog)! Vi gungade (idag igen) och kollade vitsippor och åkte rutschbana!
Måste berömma min man som har slitit som bara den hela helgen! Mycket bra jobbat! Hoppas bara du kan röra dina armar imorgon ;)....verkar dock som vi måste hyra damm-maskinen nästa helg också för det finns fortfarande lite saker kvar att ta bort..dock ingen gigantisk murspis á la sportstuga! Snart..hoppas vi att det står något annat fint där! Jippie!!
Nu skall jag lyssna lite på den här sköna låten innan jag hoppar i säng :http://www.youtube.com/watch?v=5ZX8TmxuId0

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar