På Barfotsgatan

Välkommen till Barfotsgatan där jag bor med mina söner Nils och Sigge och min man i ett hus byggt på sjuttiotalet. Här blandas vardagslivet med småbarnslivet med renovering och med tapetsering. Allt i en enda röra!

torsdag 9 april 2009

Glad påsk!

Fick ett paket på posten från HM idag. Jättespännande, som värsta julafton! Första gången jag beställer kläder (som var till Nils) och lite annat och jag är nöjd med det jag fick.

Sommarkläder!
Fina kuddar till sovrummet med skylinemotiv!

Vid hämtningen idag på dagis kom min kungälv-väninna Lisa med en jättefin krans som hon gjort själv. Som ni ser är den verkligen fin och blir ännu finare när man vet vem som gjort den! Tack så mycket! Den pryder nu vår ytterdörr och kommer göra det länge! Kanske tar hon emot beställningar?

En äkta Lisa-krans!

Min man kom också med en påskpresent och det var en diskodrottning. Nils gillar att se hennes videos på YouTube...fråga mig inte varför...fattar ingenting där...I vilket fall som helst har jag och Sigge och Nils redan lyssnat in oss på cd:n när vi var ute på en tur i bilen idag. Sigge somnade direkt...;)

Som sömnpiller för Sigge...

Vill passar på och önska alla som läser och följer min blogg en riktig härlig och solig påsk! Jag tycker det är jätteroligt att ni hittar till (min) Barfotsgatan och hoppas att ni gör det fortsättningsvis också!
TACK!

1 kommentar:

  1. Skickar en påsk-kram från Småland till er alla fyra! Må gott! /Ann

    SvaraRadera