På Barfotsgatan

Välkommen till Barfotsgatan där jag bor med mina söner Nils och Sigge och min man i ett hus byggt på sjuttiotalet. Här blandas vardagslivet med småbarnslivet med renovering och med tapetsering. Allt i en enda röra!

lördag 7 februari 2009

Två hål, tack!

Ett (två) bad i duschen
Efter frukost och packning var det dags för oss icke-jobbare att åka från Barfotsgatan idag då det skulle göras två hål i väggen. Väldigt dammigt och ett väldigt oväsen. Männen stängde in sig i källaren och vi andra åkte till ....
J.R. phone home!!

...Naturhistoriska museet i Slottskogen. Där travade vi runt bland en massa uppstoppade djur och Nils var mest intresserad av att se "hivaffen" dvs giraffen. Sedan ville han leta efter ankor men vi hittade aldrig några. Givetvis fick vi en glimt av de siamesiska tvillingarna på vår rund-tur. Hu...
Favorit i repris: finn två barn...

Efter att en våning var avklarad var det dags för lunch i caféet. När vi avklarat maten orkade vi med den sista våningen. Allt som allt är Naturhistoriska ett trevligt museum men det enda man gör är att titta på saker. Kanske passar det bättre för en 4-åring att interagera med utställningarna så som det är upplagt på Universeum. Vi har redan nu bestämt att ge Sjöfartsmuseet en chans och se om vi tycker om det stället.

Pannkakor gillar vi!
Efter besöket gick vi till Plikta eftersom vi inte kunde åka hem (än). Nils for runt som en galning och vi hann med alla klättertorn, båten och tågen och att gunga två gånger. Då vi ännu inte kunde komma hem så vi åkte med till Frölunda där vi åt mellanmål och umgicks lite till. Lagom till att Nils skulle iväg på sin Lekis& Plaskis var vi tillbaka på Barfotsgatan och då var hålen klara.

Nils-tåg igen!

Jaha, så var det Melodifestival igen. Petra Mede, vet inte vad jag tycker. Jo, lite smårolig var hon nog. De åtta bidragen, vet inte vad jag tycker. Jo, Alcazar var BÄST! Det är nog dags för lite discotakter om vi skall kamma hem någon vinst internationellt. Här kan du se den igen: http://www.youtube.com/watch?v=x9ByOKuondk Dessutom var ju deras kläder super! Jag gillar! Lite samma stil som denna donna: http://www.youtube.com/watch?v=xyDRbp1ZPp8 Åsså bra-bra-bra!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar