På Barfotsgatan

Välkommen till Barfotsgatan där jag bor med mina söner Nils och Sigge och min man i ett hus byggt på sjuttiotalet. Här blandas vardagslivet med småbarnslivet med renovering och med tapetsering. Allt i en enda röra!

fredag 6 februari 2009

Springa 60 meter...

Min hand-arsenal
Ont, det gör ont, det gör ont...på mina händer och på mina fingrar. Jag smörjer med arton tusen olika krämer men ändå spricker det i mina fingertoppar och mina strumporna krigar mot mina sandpapper till händer vareviga morgon. Blä! Några tips någon?

Sigge gillar Sa!

Till lunch dök Ella och Sara upp. Vi har umgåtts idag och det har mest blivit prat, gröt, bus och gos. Männen är i stan och skulle på något framträdande med Henrik Schyffert med mat innan och ölande efter. Vi lär väl höra när det kommer insläntrande...

Som alltid blir det livat i luckan på Barfotsgatan när kusinerna drar runt och sedan lilla Ella börjat gå/springa är hon och Nils överallt på samma gång. För några månader sedan var det Nils som sprang omkull Ella, nu är det Ella som springer/trampar omkull Sigge.

...och så springer vi fram...

...och tillbaka...15 gånger...
Kvällen har vi avslutat med räkor och det var läängesedan jag åt det. Kan ju vara starkt för bebisen under amningen så jag har avstått men nu är snart den epoken över så idag tryckte jag i mig...alldeles för många. Vi har zappat (stavas det så...?) mellan På spåret och Let´s Dance och jo, jag är fortfarande kär i Morgan. Heja, heja Morgan Morgan! Sedan zappade vi över till norsk-Skavlan och där kom charmige och söta, söta, söta Måns Zelmerlöw och jo, jag är kär i honom också...och när jag tänker efter har jag varit det sedan då han var med i Let´s Dance...

2 kommentarer:

  1. Mysigt med fredag, räkor och let´s dance - samma här hemma idag faktiskt.
    När det gäller dina stackars händer så har jag börjat använda Aloe Vera på mina torra och det är faktiskt bättre. Syrran säljer för ett märke som heter "Forever Living"..kan faktiskt rekommendera de krämerna. Annars är det mest MiniDerm som gäller för hela familjen :-)

    kram och trevlig helg!
    emma

    SvaraRadera
  2. Tack för tipset! Jag är villig att pröva allt...
    Nu skall vi till Naturhistoriska och kolla läget.
    Trevlig helg och hälsa mannen!
    kram Anna

    SvaraRadera