På Barfotsgatan

Välkommen till Barfotsgatan där jag bor med mina söner Nils och Sigge och min man i ett hus byggt på sjuttiotalet. Här blandas vardagslivet med småbarnslivet med renovering och med tapetsering. Allt i en enda röra!

fredag 20 februari 2009

En vit dag!

Idag var det härligt att vakna till ännu en dag av snö, och mer har det ju kommit. Vi är ju vana vid att snön vanligtvis töar bort på en halv dag så idag har vi hunnit både skotta och göra snöänglar. Nils drog ut i trädgården efter lunchen och kom inte in förrän vid tre-tiden helt utsvulten. Såg att han for runt överallt och också att han vid några tillfällen bara låg på rygg där ute på gräsmattan och tittade...

Nils, vår stora kille!

Morfar började greja i tvättstugan redan efter frukosten och vi har inte sett mycket av honom under dagen. Nils var stundtals hjälpreda till morfar och här hjälper han att packa "drid" på släpkärran, dvs sådant som skall slängas på tippen.

När så äntligen papporna kom hem var det dags för presenter som morfar haft med sig från Thailand. Nils har väntat och väntat och fingrat och fingrat på presenterna på hyllan i vardagsrummet både idag och igår. Så äntligen blev det presentöppning!
Alla barnen fick varsin äkta kopia som de säkert snart växer i...Ella fick en rosa, Nils en röd och Sigge en blå t-thirt köpta i Thailand. I paketet låg det också något annat som dock inte var från Thailand men som man kunde lägga på sin sparbössa. Tack så mycket morfar! Kanske passar det en snöig dag som denna att kanske köpa en cykel för pengarna?
"Kolla en krokodil!" var Nils kommentar. Sigge försökte givetvis suga på sin...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar