På Barfotsgatan

Välkommen till Barfotsgatan där jag bor med mina söner Nils och Sigge och min man i ett hus byggt på sjuttiotalet. Här blandas vardagslivet med småbarnslivet med renovering och med tapetsering. Allt i en enda röra!

tisdag 25 maj 2010

Sommarlängtan


Jag längtar till sommaren och alla lediga dagar! Jättemycket! När man är ledig så där många dagar i rad att man till slut tappar räkningen och inte bryr sig om vilken veckodag det är. När man vänder dygnet och får göra lite som man vill. När vi äter glass varje dag. DET längtar jag till! Trevlig kväll alla!


2 kommentarer:

  1. Oj, nu får du ju mig att längta också. ;) Visst är sommaren helt underbar? :) Här hemma har vi nedräkning till att sommarlovet ska börja. Om 2 veckor och 2 dagar börjar det långa härliga sommarlovet och vi längtar. Då går våra liv in i en annan dygnsrytm. Sovmorgnar och sena kvällar, frukost i pyjamas ute i trädgården, öppna och oplanerade dagar framför en, sol och bad, glass, utflykter men också lata dagar i hängmattan eller i skuggan med en bok eller Sommarpratarna på radion. Ja sommaren är så mycket och så härlig och visst kan man inte annat än att längta. ;)

    Snart behöver du inte längta längre Anna! Sköt om dig!
    Kram Lotta

    SvaraRadera
  2. Lotta: så fort det blir lite varmt och vi njuter i solen på altanen på eftermiddagarna frågar nog min femåring mig en miljon gånger om han kan få ta fram sin pool. Snart, snart lovar jag ideligen och hoppas att det snart, snart blir verklighet! ;-)
    //Anna

    SvaraRadera