På Barfotsgatan

Välkommen till Barfotsgatan där jag bor med mina söner Nils och Sigge och min man i ett hus byggt på sjuttiotalet. Här blandas vardagslivet med småbarnslivet med renovering och med tapetsering. Allt i en enda röra!

onsdag 19 maj 2010

Min önskan slog in!

Idag kom då äntligen värmen (jag undrade ju just när den skulle behaga komma)! Vilken dag det varit! Plötsligt blommar det överallt runt i trädgården och det ränner eller cyklar ungar i t-shirts och kepsar överallt. Strumporna var det första som åkte av när jag kom hem. Vilken befrielse i värmen! Några av Nils kompisar kom och ville leka tidigare ikväll och de hade bara shorts på sig. Nils sade hej och undrade sedan varför de sprang runt nakna... :-) Fniss!


5 kommentarer:

  1. Ja, vilken dag det har varit! Den värmande solen och de varma vindarna har varit som ett stort lyckopiller! Många fler sådana här dagar vill vi ha! GILLAR! Ha en go kväll med familjen vännen. Saknar er! Kram

    SvaraRadera
  2. Kloka Nils! Man ska ju inte klä av sig för tidigt...KRAM

    SvaraRadera
  3. Hej Anna!

    Ja visst är det härligt att värmen äntligen kom och gav oss lite sommarkänsla. :) Själv var jag inte riktigt beredd utan hade på mig för mycket när jag var i stan. Svettades som bara den. Så det var skönt att byta om till svalare kläder då man kom hem. ;)

    Igår vid 21-tiden hade vi fortfarande 17 grader varmt. Härligt! De ljumma sommarvindarna är bland det bästa soom finns. :)

    Ha en riktigt fin torsdag och sköt om dig! :)
    Kram Lotta

    SvaraRadera
  4. Hej vännen!

    Va roligt att hitta din Blogg:-)
    Nu kan jag kika hur ni har det, istället bara för att säga hej snabbt på dagis hihihi....
    Och måste säga att du har en riktig fin blogg:-))))

    Kramis Annika & Alvin

    SvaraRadera
  5. Alexandra: saknar dig med och nu måste vi få till en träff! Vi är fullbokade maj ut men i juni vore det kul om vi kunde få till något. Vilka helger passar er? Kramar till fina dig och dina fina barn!

    Sara: du vet ju hur roligt han resonerar och ibland blir det verkligen en fullträff! Krama Ella och hälsa från moster! Puss

    Lotta: Tack för din kommentar och jag har faktiskt haft en jättefin torsdag (förutom det vanliga kaoset vid middagen)och ser framemot helgen och att vara lite ledig. Hoppas på solsken så jag kan gå en match mot maskrosorna i trädgården. :-)

    Har fortfarande siktat in mig på hemgjord pizza som du inspirerade mig till! Italien style!

    Trevlig helg på dig!
    kram Anna

    Hej Annika!
    Vad roligt att du hittat hit och tack för din kommentar. Jag har varit inne på din blogg och vad fint du inreder. Precis som jag kommenterade på Benitas blogg härom kvällen är det roligt att läsa om det som händer kring bekanta då man inte har chansen att träffas så ofta! Tittar nog in fler gånger på Drömmarshus! :-)
    Hoppas du får en fin helg med din familj!
    kram Anna

    SvaraRadera