På Barfotsgatan

Välkommen till Barfotsgatan där jag bor med mina söner Nils och Sigge och min man i ett hus byggt på sjuttiotalet. Här blandas vardagslivet med småbarnslivet med renovering och med tapetsering. Allt i en enda röra!

tisdag 30 juni 2009

Svalkande jordgubbssaft!



Det är ju viktigt att fylla på med vätska när det är varmt och när vi idag fick eftermiddagsbesök av Thea gjorde vi vårt bästa för att återställa vätskebalansen. Vi dukade fram färska jordgubbar som T hade med sig, melon, min goda hemgjorda jordgubbssaft, kardemummamuffins (till några...räckte inte till mig då T hade en reserverad sedan innan och Nils såg till att en blev hans...slickade lite på den innan den ens var tinad...fräckis där!) och (köpe-)bullar! Vi hade en skön stund i under markisen medan Sigge höll show...idag har varit en bra dag för honom till skillnad från många andra i värmen och när vi andra var helt dästa av sol och värme körde Sigge gympapass i soffan och på golvet...till höga ljud...som jag inte direkt hört tidigare. Får hoppas att dessa röstövningar fort glöms bort för jag tröttnade på dem efter 5 minuter...

Min snälla och rara bästis hade med sig små sommarpresenter och vad passar bättre än prickiga muffinsformar till mig som älskar att baka och äta dessa godsaker (och många med mig)...mest gillar jag kardemummavarianten! Jag fick också fina papperstallrikar som man kan duka fint med när det skall fikas, du ser dem på den översta bilden. Somriga i fina färger! Tack Thea..du vet vad jag gillar!


Till sist vill jag skicka en extra hälsning till Malin min svägerska...stackar´n...som håller humöret uppe trots feloperationer och annat onödigt joxx...jag önskar att det snarast ordnar upp sig för dig så du får känna dig lite frisk igen! 

1 kommentar: