På Barfotsgatan

Välkommen till Barfotsgatan där jag bor med mina söner Nils och Sigge och min man i ett hus byggt på sjuttiotalet. Här blandas vardagslivet med småbarnslivet med renovering och med tapetsering. Allt i en enda röra!

fredag 12 juni 2009

Skulle kunnat tro...

...att hösten kom på besök idag igen...och så är det ju 12 juni!!! Vi har varit inne HELA dagen och Nils och Sigge har röjt runt och emellanåt får lillbubben utstå ganska hård behandling och ibland blir det tårar men oftast fortsätter leken utan större ledsamheter. Några små utflykter har ändå dagen innehållit som ett besök hos tandhygienisten med Sigge som han charmade med sina stora fina tänder. Sedan åkte vi till Specialen och tröstshoppade lite och köpte en mjuk boll till Sigge för han är helt galen i bollar. Kan underhålla sig med dem timme efter timme!



Efter en scootertur gjorde vi hela affären och vi kom bland annat hem med lite roliga fönsterdekaler som vi direkt klistrade upp...Sigge fick också ett gäng dinosauriedekaler men de får klistras upp när till hans rum är färdigt...nån gång! Kanske skulle lampskärmen också göra sig bra på hans rum, jag tycker den var gullig iallafall. Väl hemma blev det pyssel i nya Hello Kitty-pysselboken som Nils själv valt ut. Den har han sysselsatt honom större delen av eftermiddagen...



Nu skall jag äta lite mat och njuta av fredagskvällen, det är jag värd för nog blir det lite extra fix när det är dags för dubbelkalas men nu är vi redo!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar