På Barfotsgatan

Välkommen till Barfotsgatan där jag bor med mina söner Nils och Sigge och min man i ett hus byggt på sjuttiotalet. Här blandas vardagslivet med småbarnslivet med renovering och med tapetsering. Allt i en enda röra!

tisdag 23 juni 2009

Pool på fel sida!


Vilken värme...Nils var bra slapp när vi kom hem från förskolan idag men var ändå ivrig på att Ellen skulle komma och bada med honom i poolen...vi hade sällskap hem och de dansade fram tillsammas...vilket par! I väntan på "flickvännen" (hi, hi) så ville han gå in på sitt rum och gjorde så och stängde dörren och strax hörde jag hur Bamseskivan snurrade där inne! Efter ett litet tag ringde det på dörren och jag tittade då in i Nils rum och får se att han bäddat ner sig i sängen och slumrat till...och vaknade tyvärr på fel sida! Oj, så jobbigt allt var en stund men efter en glass och lite saft var blodsockret på topp och allt blev roligt igen! Herregud, det gäller att hänga med i svängningarna må jag säga!


I tvättstugan går det sista av renoveringen i väldig fart tack vare Åke som just nu är här och hjälper oss några dagar. Vi är verkligen bortskämda! Det kommer bli jättefint givetvis och betongfärgen som vi valt att måla med är jag väldigt nöjd med... Åke tyckte den var hemsk att jobba med och var inte alls nöjd med resultatet..tvärtemot mig som gillar den där råa ytan på saker! Bilder kommer så snart den är klar!
Till sist vill jag bara visa min Lisa-krans som jag nu sommarpimpat lite...visst blev den fin!



Nu skall vi njuta av nybakt bröd och kolla när det mördas till höger och vänster...älskar dessa sommardeckarna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar