På Barfotsgatan

Välkommen till Barfotsgatan där jag bor med mina söner Nils och Sigge och min man i ett hus byggt på sjuttiotalet. Här blandas vardagslivet med småbarnslivet med renovering och med tapetsering. Allt i en enda röra!

söndag 28 juni 2009

Soliga bad!


Direkt efter frukost gick Nils ut och fyllde upp poolen och sedan har han badat mest hela dagen...pauserna från poolen har varit då han lekt med sin tågbana eller med Duplo en stund. Sigge fick sig också några svalkande bad under dagen men oj vad solen bränner mellan 11 och 16! Det är korta stunder vi klarar i solen och då har bröderna ändå på sig sina simkläder med UV 50. Parasollen är ju beställd och dagar som dessa längtar man lite efter skuggan det skulle gett.

Så här kan också ett av dagen dopp se ut när Sigge själv får välja...leka i Aquaplaybanan och med en lekgubbe i munnen...det kan inte bli bättre än detta i Sigges värld!

Då timmen är sen pga kvällsarbete i trädgården (som jag får visa bilder av imorgon) så blir det lite kortare blogg ikväll...dessutom fylls dessa varma dagar med samma saker...pool, vatten, bad och lek...kanske inte roligt att läsa om samma saker varje dag...men imorgon lovar jag att inte ha några poolbilder med!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar