På Barfotsgatan

Välkommen till Barfotsgatan där jag bor med mina söner Nils och Sigge och min man i ett hus byggt på sjuttiotalet. Här blandas vardagslivet med småbarnslivet med renovering och med tapetsering. Allt i en enda röra!

lördag 13 juni 2009

När kommer mina vänner?


...var en fråga vi hörde många, många gånger innan det äntligen vid tolvsnåret ringde på dörren. Då hade vi hunnit dukat fint och pyntat med ballonger och girlanger och lagt fram partykronorna och klätt oss i snygga kläder. Och så äntligen...i en strid ström kom alla kalasgäster och först var det lite blygt här och där men sedan blev det paketöppning och så var kalas offficiellt igång. Efter en stunds lek blev det dags för lite enerigpåfyllning och Nils hade själv bestämt menyn där det först bjöds på pizza. En stund därefter var det dags för glass och tårta. Nils gillar egentligen inte tårta men skulle iallafall ha en...så en sådan fick vi ju ordna då! Givetvis avslutades kalaset med fiskdamm till alla barns glädje och det var en härlig syn då alla plötsligt satt i soffan smaskandes godisklubba. När kalasgästerna gått hem var vi lite trötta men vi har haft att göra hela eftermiddagen...först byggde vi lego och så pusslade vi lite. Sedan pysslade vi i pysselboken och så fick vi fram doktorsväskan och "Jisses, vad sjuk du är!" som Nils sa när han undersökte mig. Och så pusslade vi igen och så drog Nils ut i trädgården med sin nya bil för att sedan som sista sak innan läggning hoppa runt på sin stora studsboll som en galning. Han somnade till tonerna av Bamsesagan han fått i present och den har stått på hela tiden sedan den packades upp. Hjärtliga TACK till alla goa och glada kalasgäster som förgyllde vår älskling Nils 4-årskalas och stora, stora tack för alla fina presenter han fick!!!






Denna bilden avslutar dagen...det är jobbigt att gå på brorsakalas och Sigge var helt slut och somnade vid halv sju och då hade han varit trött sedan fyra-tiden! ;)

1 kommentar:

  1. Återigen att stort tack för ett toppenkalas. När du har tid och lust så skulle jag gärna vilja ha det där receptet på de supergoda muffinsen!!! Kram Alex

    SvaraRadera