På Barfotsgatan

Välkommen till Barfotsgatan där jag bor med mina söner Nils och Sigge och min man i ett hus byggt på sjuttiotalet. Här blandas vardagslivet med småbarnslivet med renovering och med tapetsering. Allt i en enda röra!

lördag 30 maj 2009

Vilken solig dag!

Vilket underbart väder det varit idag...och då har Åke och Joakim varit i källaren hela dagen och renoverat. Nu är tapetseringen klar och jag är jättenöjd med mitt val. Den nya toaletten och handfatet med tillhörande granitbänk och lådhurts är på plats. Fortfarande lite småsaker kvar som vi hoppas hinna med imorgon. Bilder kommer snart!

I eftermiddags kom Thea och vi har slappat i värmen tillsammans och bara tjatat och myst. Vi gick på promenad med Nils och Sigge en sväng och hamnade vid lekplatsen och gungorna. Där var vi en stund innan det var dags att gå hemåt för kvällritualer och läggning av barn. När det var klart tog grillningen vid och vi har suttit ute på "plattan" och njutit av god mat och gott att dricka och gott sällskap. En väldigt trevlig avslutning på denna soliga dagen!

2 kommentarer:

  1. Låter som en härlig dag!
    Vilken fin salladsskål, var kommer den ifrån?! Tyvärr behöver jag ju inga fler skålar men ändå...
    Hoppas få se bilder av toan snart och även se den live såklart!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Den har jag köpt på Axelssons här i K-älv och den var ett riktigt fynd från Rosti och jag fick den för halva reapriset. Sån´t gillar vi! Måste pimpa toan lite först, snart så kommer bildbevisen!
    Kram tillbaka!

    SvaraRadera