På Barfotsgatan

Välkommen till Barfotsgatan där jag bor med mina söner Nils och Sigge och min man i ett hus byggt på sjuttiotalet. Här blandas vardagslivet med småbarnslivet med renovering och med tapetsering. Allt i en enda röra!

söndag 17 maj 2009

Vilken härlig söndag!

Vår helg har verkligen gått i det sociala tecknet. Idag har familjen Wirén varit och hälsat på oss på Barfotsgatan. Det var ett tag sedan vi träffades allihopa och också ett tag sedan de uppdaterades på vad som hänt i renoveringsväg så vi hade mycket att prata om och kolla in. Dessutom är familjen på jakt efter ett hus och har redan börjat snegla åt detta hållet så vi hade fullt jobb med att berätta för dem om hur trevligt och bra Kungälv med omnejd är. Nu hoppas vi att de är helt övertydade. ;)

Nils och Ebba och Simon tog trädgården i besittning och nog varit och lekt i varenda hörna...


För att kunna leka måste energiförrådet fyllas på så det stod grillade hamburgare på menyn idag. I riktig italiensk stil (...i Italien är det vanligt att ha med sig en efterrätt eller något annat sött istället för en gåbort-present vilket snappade jag upp bokpratet!) kom familjen med en jättegod och kladdig kladdkaka som vi mumsade på efter det grillade. Kakan tog slut i ett nafs!

Sigge har också varit runt och upptäckt trädgården och han var som en ko på grönbete! Byxorna var mer gråa än blåa när dagen var över. Det var ett väldans passande för allt som kom i hans väg hamnade i hans mun...Nils var likadan men där stoppade vi in nappen och då behövde vi inte vara oroliga för att något annat skulle slinka in...

När eftermiddagen kom var energin nästan slut och Nils och Ebba och Simon hamnade en stund framför datorn. Där hade Nils en förevisning om hur hans Anki och Pytte cd-romspel fungerade inför en begeistrad publik! Om ni skall köpa något roligt och underhållande och lärorikt barncd-romspel köpt detta. Alla i familjen gillar Anki!


Till sist vill jag gratulera Kristian till en jättebra tid på Varvet. Jag kikade in på hemsidan och fick med hjälp av startnumret fram resultatet. Nu skall vi rensa ur kylskåpet på alla rester i sann tv-kocken Niklas-stil och förhoppningsvis sno ihop något gott! Nu har vi en kort vecka framför oss innan det är dags för långhelg! Härligt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar