På Barfotsgatan

Välkommen till Barfotsgatan där jag bor med mina söner Nils och Sigge och min man i ett hus byggt på sjuttiotalet. Här blandas vardagslivet med småbarnslivet med renovering och med tapetsering. Allt i en enda röra!

torsdag 7 maj 2009

Mera regn!

Idag har det inte hänt så mycket. Väl hemma efter lämning var jag genomvåt och kall, särskilt om händerna. Varje gång jag går på promenad i regn och med vagn kommer jag ihåg att jag vill skaffa mig några regntäta handskar av något slag. Det får bli ett besök i någon friluftslivssportaffär nästa gång jag är i stan...

Innan lunchen kom kusinen Ingrid på besök med mamma Malin och mormor Birgitta. Vi fikade på kardemummamuffins i vanlig ordning och Birgitta lånade med sig min och Saras gamla oranga Elektrolux-bakmaskin som vi fått från vår mamma. Sara har använt den en hel del men jag har fortfarande bara bakat med min egen Kitchen Aid. Den funkar jättebra men om man vill göra större degar än på 50 g jäst måste gamlingen fram. Hörde genom Birgitta att den skött sig kanon och på Malins blogg såg jag resultatet nu ikväll...superfina bullar! Birgitta kommer hit imorgon för imorgon kommer också Åke till Kungälv. Jo, jo, det blir renovering i källaren denna helgen också. Nog om det, jo, så vi hoppas verkligen på att någon liten påse med bullar slinker med till Barfotsgatan!



Vid en snabbvisit på Specialen idag såg jag denna lampan. Skulle verkligen kunna tänka mig den...passar väl in på min smak. Skulle egentligen ha en ram men jag fick gå tomhänt därifrån. Gjorde också en snabbkik på utomhusavdelningen för att få mig en kultivator men den kroken i hyllan gapade tom...tydligen ett populärt trädgårdsredskap. Jakten får fortsätta!

Vill bara avsluta bloggen idag med denna lilla filmen. Jag blir så glad och varm i hjärtat när jag ser mina små godingar (och samtidigt lite ledsen för att min mamma inte får uppleva detta....)!

So long!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar