På Barfotsgatan

Välkommen till Barfotsgatan där jag bor med mina söner Nils och Sigge och min man i ett hus byggt på sjuttiotalet. Här blandas vardagslivet med småbarnslivet med renovering och med tapetsering. Allt i en enda röra!

lördag 2 maj 2009

Ingrid Karin Rönnblom


Denna soliga dag med datumet 2 maj 2009 har lilla söta Ingrid Karin Rönnblom döpts i Torsby Kyrka i Kärna. De stolta mammorna sken ikapp med gullungen och faddrarna Marika och Bengt likaså. Nils fick den stora äran att hälla upp vattnet i dopfunten något som han givetvis klarade av galant (all lek med vatten och diskning vid kökshon ger ju resultat till slut...)! Kusinbarnet (till Karin) Maria spelade passande "Over the rainbow" på flöjten och inte ett öga var torrt! Dagen till ära matchade Nils och Sigge varandra i fina sotarskjortor. Efter dopgudstjänsten åkte vi i karavan hem till Guddeby och blev bjudna på mycket välsmakande buffé med efterföljande tårta och dignade kakfat till Nils stora glädje! Vi lät oss väl smaka av allt och njöt av den fina eftermiddagen på Karin och Malins altan i sällskap med Malins släkt som kommit farandes från Sundsvall.




Nu skall vi slappa framför teven en stund och kolla "Robinson" och se vem som ikväll åker ut...lite tråkigt att det bara fokuseras på rävspel och intriger än på överlevnad. Ett Robinson där bäste överlevare vinner hade varit intressant att se tycker jag. Att det varje vecka röstas ut någon men av en oberoende jury som då låter den sämste överlevaren åka hem...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar