På Barfotsgatan

Välkommen till Barfotsgatan där jag bor med mina söner Nils och Sigge och min man i ett hus byggt på sjuttiotalet. Här blandas vardagslivet med småbarnslivet med renovering och med tapetsering. Allt i en enda röra!

lördag 16 maj 2009

Heja, heja!

Så fick vi äntligen en chans att bjuda tillbaka (lite grann iallafall...ofta när vi är på väg till Smögen stannar vi till i Munkedal på fika eller lunch eller både och!) för idag kom en av mina bästa väninnor på besök med sin familj! De stannade till på Barfotsgatan över lunchen för att sedan åka mot stan då Kristian var anmäld till Göteborgsvarvet! Jag beundrar alla som tar sig runt och för varje år blir det fler och fler jag känner som springer och jag läste i dagens Gp att deltagarantalet stiger för varje år. Så i år har jag hejat på Kristian och ett helt gäng med andra som jag fått reda på skall flåsa runt. HEJA, HEJA! Jag har förstått att många har varvet som ett mål för sin träning under året vilket är en lysande idé. Tvyärr kommer det nog aldrig bli något varv för min del med pajade benhinnor eller som min läkare så fint uttryckte det efter operationerna..."det blir aldrig några maraton för dig Anna".

Vi grillade lite kyckling som med lite mer tillbehör snart förvandlades till Club Sandwich. Sedan bjöd jag på rabarberpaj! Stack i förmiddags in till en annan granne som också vill bli av med rabarber och fick en hel hög. Jag fick lova att komma och ta så mycket jag behövder när som helst. Hon lovade att inte ringa polisen när hon ser någon som kliver runt i hennes trädgårdsland för då vet hon att det bara är jag på jakt efter godingarna. Har kört samma recept från Allt om Mat i flera år där raberbern täcks av ett litet knäckigt täcke. Inga problem för den att slinka ner...
Tack för alla fina presenter...jodå, vi har allt spelat Alfons några gånger och jag har blåst såpbubblor tills jag blev grön i ansiktet. ;)

Någon annan som också äter mest hela tiden dagarna i ända är Sigge. Herregud! Först lunch och efterrätt, sedan ett helt gäng kex och strax därefter en flaska välling på det. Och det spelar ingen som helst roll hur maten intages; liggandes, sittandes eller ståendes...bara in med det mamma! Han har väl en del och hämta igen efter 3 dygns fastande kan jag tro...



Nu skall jag slänga mig i soffan och somna framför Eurovisionsschlagerfestivalen (många bokstäver där...). Kanske lyckas jag hålla mig vaken tills Sverige sjungt ut!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar