På Barfotsgatan

Välkommen till Barfotsgatan där jag bor med mina söner Nils och Sigge och min man i ett hus byggt på sjuttiotalet. Här blandas vardagslivet med småbarnslivet med renovering och med tapetsering. Allt i en enda röra!

fredag 9 januari 2009

Ett vårtecken!



Idag har vi varit i Frrrööölunda och hälsat på kusinen Ella. Nils har undrat och undrat när vi skall träffa Ella för han har varit så nyfiken på en julklapp som Ella fick då vi firade julafton ihop. Julklappen, ett rosa och lila släp i form av en husvagn till den rosa BobbyCaren hon fick när hon fyllde år, fångade Nils totalt. Han har till och med ringt till Sara och frågat om hon satt ihop den... Väl där hann han både packa husvagnen och tanka den flera gånger.

Efter lunchen gick vi ut till lekplatsen och träffade Ebba och Simon och deras mamma Alexandra. Ebba och Nils är nästan jämngamla och vi gick i samma föräldragrupp. Ebba hade med sig sin nya, fina och rosa cykel med stödhjul och den föll Nils i smaken. Han fick givetvis prova den och det gjorde han...flera gånger. Jag fick kuta efter som bara den för fort gick det... Det kanske är dags för en cykel snart...eller inte...

Efter utevistelsen gick vi in och fikade på goda kardemummamuffins och kolakakor som Sara bakat. Sedan for Nils runt med BobbyCaren, Ella plockade i vanlig ordning med mössorna i hallen och Sigge förvandlades till en nyckelpiga! Årets första!





1 kommentar: