På Barfotsgatan

Välkommen till Barfotsgatan där jag bor med mina söner Nils och Sigge och min man i ett hus byggt på sjuttiotalet. Här blandas vardagslivet med småbarnslivet med renovering och med tapetsering. Allt i en enda röra!

måndag 5 januari 2009

En röst i natten

Imorse var hela familjen Rönnblom inte utvilade efter att Sigge hållt oss vakna från två och framåt. Orolig och inget passade honom riktigt. Smekmånaderna är över, nu får han flytta in i eget rum!
Till frukost visade utetermometern -14,4 grader celsius och solen tittade fram. En stund senare var det dags för Sigges förmiddagslur i vagnen. Han är van vid att sova i vagnen och trots kylan somnade han gott och sov ett par timmar.


Jag har mest varit inne idag men gick ut en kort sväng i trädgården för att kontrollera om fåglarna hittat till mitt nya fina fågelhus som jag fick av Joakim i julklapp. Det är ett fågelhus designat av Stina Sandwall. Hon har designat en massa andra saker i samma avskalade stil och jag tycker hon är superduktig. Titt som tätt läser man om henne i inredningstidningarna. Hon har också designat urfina dörrar för Snickar-Per. Vill ha! Om du är nyfiken följ länken: http://www.sandwalldesign.se/

Hur var det nu vid mitt fågelhus då? Jo, det har synts till en fågel runt marken där fågelhuset sitter till och från under dagen och jag tror det är en koltrast, svart med gul näbb. Vi får fortsätta hålla utkik imorgon. Kram, kram!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar