På Barfotsgatan

Välkommen till Barfotsgatan där jag bor med mina söner Nils och Sigge och min man i ett hus byggt på sjuttiotalet. Här blandas vardagslivet med småbarnslivet med renovering och med tapetsering. Allt i en enda röra!

måndag 28 juni 2010

Svalkande dusch?

Lilla kycklingen, Toys Story I och II, Bilar, Pettson och Findus och Bortspolad hann det visst bli innan en febrig Nils kröp till sängs. Han har haft hög feber hela dagen och ännu högre nu på kvällen. Har hittat honom mysa under filten i soffan i den svala gillestugan där han varit parkerad hela dagen. Det som Nils åkt på har iallafall ingen annan känt av. Sigge har sysselsatt sig hela dagen med en blomspruta jag köpte till honom i förmiddags när vi var och handlade i affären. Jag lovar att varenda pinnal i trädgården har blivit nedsprutad, både en och två gånger. Själv har jag också fått mig en dusch då och då; de var faktiskt ganska bra räckvidd de där... Joakim har börjat beta av vår att göra lista och faktiskt gått i mål med en hel del! Så härligt när de där småsakerna börjar falla på plats! Dock är den fortfarande väldigt lång...

3 kommentarer:

  1. Inte fel med en liten blomsprut-dusch i denna hettan:) Hoppas Nils kryar på sig fort igen, skönt att ha en svalkande plats att kunna vila på. Kram!

    SvaraRadera
  2. Jenny: han är redan bättre idag...febern var som bortblåst imorse! :-)

    SvaraRadera
  3. Hej Anna!

    Vad skönt att det inte blev något långvarigt för Nils. Ibland kan en mysdag med en filt och bra film vara precis vad som behövs. :)

    En blomspruta låter som en perfekt idé i denna hetta. Kanske något vi borde köpa också. ;)

    Kram Lotta

    SvaraRadera