På Barfotsgatan

Välkommen till Barfotsgatan där jag bor med mina söner Nils och Sigge och min man i ett hus byggt på sjuttiotalet. Här blandas vardagslivet med småbarnslivet med renovering och med tapetsering. Allt i en enda röra!

fredag 16 oktober 2009

Tak!

Dagen har liksom bara passerat...regnig och grå och snöblandad(något tidigt eller?). Sigge snorar fortfarande en del och verkar nu fått infektion i ögonen för det varar ganska mycket...kommer ihåg att Nils också hade sådana perioder och att vi också någon gång fick ögonsalva att behandla honom med. Tyckte dock att det var bättre här ikväll. Nils vattkoppor torkar fint och det är någon enstaka kvar som är vätskefylld. Pratade med hans förskolefröken idag och det var tydligen totalt 6 stycken barn som fått smittan...alla lindrigt! Eventuellt blir det förskola på måndag...

På utsidan har det hänt desto mer...där ser man nu fönster och skjutglaspartiets placering och takbjälkar och viss del av tak börjar ta form. Men nu tar bygget helg och fortsätter på måndag igen. Det känns SÅ roligt att det kommit igång och förhoppningen är att vi är klara till december månads intågande! Vilken fin julklapp att få...ett nytt vardagsrum!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar