På Barfotsgatan

Välkommen till Barfotsgatan där jag bor med mina söner Nils och Sigge och min man i ett hus byggt på sjuttiotalet. Här blandas vardagslivet med småbarnslivet med renovering och med tapetsering. Allt i en enda röra!

tisdag 20 oktober 2009

Fina paket!



Strax innan middagstiden idag plingade det på dörren...och där stod Lisa, min väninna som jag inte träffat på jättelänge. Åh, det var gott att se henne igen! Det bli tydligen lätt så, när man börjat jobba och vardagen snurrar på mellan jobb och förskola och tvätt och renovering och mataffären. Man hinner inte ses alls på samma sätt som när man var föräldraledig och på något vis har hela långa lediga dagar framför sig....(kanske inte helt sant men det är så det känns!). Hoppas att vi kan ses snart, med eller utan barn, för vi har mycket att tjata om...det kände jag idag efter spontan-besöket.

På tal om fina väninnor...undrar hur det går för min Thea i Singapore? Måste få till lite skypande framåt fredag då jag är ledig för nu måste jag bli uppdaterad på all shopping som tydligen förekommer där borta! ;) Gôrnyfiken på fynden!

Nu dags för te! Hej svejs!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar