På Barfotsgatan

Välkommen till Barfotsgatan där jag bor med mina söner Nils och Sigge och min man i ett hus byggt på sjuttiotalet. Här blandas vardagslivet med småbarnslivet med renovering och med tapetsering. Allt i en enda röra!

måndag 12 oktober 2009

Byggstart!


Idag fick vi beskedet från vår snickare att imorgon är det dags att sätta igång med vår tillbyggnad som till slut skall bli vårt nya vardagsrum....äntligen!! Det har varit en lång process som startade med att vi själva skissade och funderade på hur rummet skulle se ut...men allt vi kom fram till såg bara ut som ett uterum och det vill vi inte att tillbyggnaden skall vara. Det nya rummet skall bli en del av vårt hus, det var målet. Då blev nästa steg att kontakta en arkitetkt och också den processen tog ju en viss tid men när det arbetet var klart kändes det framtagna förslaget helt rätt. Sedan kom det lite andra personliga saker emellan som gjorde att vi inte orkade ta tag i bygget...och när väl krafterna var någorlunda tillbaka hade Rot-avdraget införts på marknaden och varenda byggare hade schemat fullt! Men, trägen vinner som de säger och nu har vi fått en snickare på kroken och som idag till vår glädje meddelade att imorgon kör de igång! Vi ser verkligen fram emot vårt nya vardagsrum! Kommer uppdatera på bloggen så ofta som möjligt!

Nu återstår bara en sak innan dagen kan avslutas; få i Nils lite medicin som gör att hans vattkoppor inte kliar så mycket...men det kan ta tid...hittills har det tagit en timme...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar