På Barfotsgatan

Välkommen till Barfotsgatan där jag bor med mina söner Nils och Sigge och min man i ett hus byggt på sjuttiotalet. Här blandas vardagslivet med småbarnslivet med renovering och med tapetsering. Allt i en enda röra!

torsdag 29 oktober 2009

Prickig Sigge-snutt!

Nu tror vi att vattkopps-perioden börjar gå mot sitt slut för Sigge. De eländiga kopporna har nu börjat bli skorpor och inga nya har dykt upp. Dock är han fortfarande lite mer trött än vanligt. De senaste dagarna har han sovit bortåt 3 ½ timme i vagnen utomhus till ljudet av snickrande snickare. Bara en liten näsa syns däri då allt annat bara är en massa filtar och fårskinnsplädar. När kvällen kommer somnar han vid halv åtta-tiden i sin säng och sover därefter till halv sju-snåret....vår lilla sömntuta! (ser ni lockarna i nacken....Nils hade likadana men hans satt mitt uppe på hjässan...värsta rockabillyfrissan!)

För alla nyfikna här kommer några bilder från bygget som rullar på och dessa bilder är tagna igår och idag har det hänt ännu lite till! Blir det till att fira jul i vårt nya vardagsrum, mån´tro?

2 kommentarer:

  1. Men shit, vad mycket det hänt i det nya bygget. Rediga karlar som sliter och fixar, då går det undan. Måste vara fantastiskt kul att få saker och ting skräddarsytt efter behov och önskemål....kommer vara värt allt slit, även om jag kan tänka mig att det är tufft emellanåt. Golvet är skitsnyggt....lycka till med resten nu, så håller jag tummarna för att ni har ett nytt vardagsrum till jul. Kram Jenny!

    SvaraRadera
  2. Jenny: jo, de jobbar på bra...vid sju-tiden börjar det hamra och nog hinner de en bit varje dag...med väggarna på plats har vi fått en rumskänsla och det kommer bli jättebra tror jag! De där arkitekterna kan sina saker, helt klart! Kram

    SvaraRadera