På Barfotsgatan

Välkommen till Barfotsgatan där jag bor med mina söner Nils och Sigge och min man i ett hus byggt på sjuttiotalet. Här blandas vardagslivet med småbarnslivet med renovering och med tapetsering. Allt i en enda röra!

måndag 7 december 2009

Stockholmsinköp!

Här kommer bilder på några av de saker jag köpte på min Stockholmsresa. Det blev många fler men jag vill ju inte avslöja julklapparna i förväg... De rutiga grisarna och ett par handdukar köpte jag på Bruka. Min jul går ju i mycket vitt men jag gillar det smårutiga som jag har på bla. tygservetter, duk och dekoreringsband. Dessa inköp kommer passa bra in på Barfotsgatan!


Eftersom Sigge inte läser min blogg :) så kan jag avslöja att han ska få ett fint förkläde med motivet ovan. Svårt att hitta på saker till honom, han får ju ärva allt men ett eget förkläde var en bra julklapp som jag fann på Stockhome som förövrigt hade massor av fina saker. Kudden nedan var det Åse som snokade rätt på och jag kunde inte motstå att köpa en likadan och den gjorde sig perfekt i vår nyrenoverade gillestuga. Koffert hette butiken och ingen av oss gick därifrån tomhänta!

Andra butiker som fick sig besök av oss var Plan ett, Nordiska Kompaniet, Svenskt tenn, 10-gruppen, Grandpa´s, Cocktail Deluxe, Dis inredning, Granit, Designtorget, Blås och Knåda, Afroart, NK alla plan, Zanzlösa Zmycken mfl. Shoppingen i huvudstaden var mycket bra tycker jag och jag vet att flera instämmer!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar