På Barfotsgatan

Välkommen till Barfotsgatan där jag bor med mina söner Nils och Sigge och min man i ett hus byggt på sjuttiotalet. Här blandas vardagslivet med småbarnslivet med renovering och med tapetsering. Allt i en enda röra!

torsdag 10 december 2009

Pynt varje dag!


Min tid räcker inte riktigt till just nu...vi prickar sakta av att göra-punkter på vår lååånga lista och ikväll blir det till att rensa det sista i vårt blivande badrum...imorgon kommer snickarna och sätter igång. Vårt projekt med vårt nya vardagsrum är iallafall avslutat då elektrikern fixade de sista idag. Nu lyser även utebelysningen på baksidan... Fördelen med att ha mycket att göra är att när kvällen kommer somnar man av ren utmattning och sover man som en stock och vi har haft fler tv-fria kvällar de sista veckorna än vad vi haft sammanlagt på 10 år...om det nu kan ses som någon fördel? ;)

3 kommentarer:

  1. Vad kul med nya bilder på vardagsrummet. Nu ser man verkligen den rymd du nämde tidigare. Måste kännas skönt och lyxigt med mer yta...det får man aldrig för mycket av;)
    Hoppas ni hinner ta igen er lite mellan varven, och bara njuta. Whiskey och te lät gött sånt måste man unna sig när man firar, hahaha...simma lungt, vi hörs!

    SvaraRadera
  2. Vet inte om detta funkar men det är bara att hoppas.
    Ville bara säga grattis till dig idag från hela familjen Sannefeldt i Jönköping.
    Heléne

    SvaraRadera
  3. Jenny! Hoppas att jag snart kan simma runt i ett nytt badrum! ;)

    Helène: vad roligt att höra ifrån er. Hoppas allt är bra med familjen och hoppas att det inte dröjer allt för länge innan vi ses igen. Hälsa alla! Kramar från oss på Barfotsgatan!

    SvaraRadera