På Barfotsgatan

Välkommen till Barfotsgatan där jag bor med mina söner Nils och Sigge och min man i ett hus byggt på sjuttiotalet. Här blandas vardagslivet med småbarnslivet med renovering och med tapetsering. Allt i en enda röra!

torsdag 17 december 2009

Julgran!



Sedan i söndags har vår julgran stått ståtligt i vardagsrummet. Den är klädd med vita kulor och med vitt glitter och så rödvitrutigt band och andra rödvita detaljer...blev fin tycker jag själv. Vi var jättetidiga i år med att köpa och ta in granen...julen flyttade ju inte in förrän tredje advent så då fick det bli rejält istället. Hoppas granen håller sig fin över julhelgen...tråkigt med en hängig och vissen gran!

Annars har jag ikväll varit på julmingel hos min granne...lite tjej-julmingel med gott att dricka och goda tilltugg. Träffade flera av S:s väninnor och det blev mycket skratt under kvällen. Tack för en supertrevlig kväll! Pepparkaksgrissinisarna var jättegoda!


2 kommentarer:

  1. Vilka fina bilder Anna, den överst är helt fantastisk. Ha en riktigt God Jul och tack för finaste julkortet. Själv har jag inte orkat bry mig om några julkort i år. Varma kramar Alexandra

    SvaraRadera
  2. Alexandra: massa kramar tillbaka!
    //Anna

    SvaraRadera