På Barfotsgatan

Välkommen till Barfotsgatan där jag bor med mina söner Nils och Sigge och min man i ett hus byggt på sjuttiotalet. Här blandas vardagslivet med småbarnslivet med renovering och med tapetsering. Allt i en enda röra!

lördag 26 december 2009

Släktträff!

Idag har vi besökt mammas hemtrakter och hälsat på familjen S och resten av gänget på den sidan släkten. Väldigt trevligt att hitta tid att träffas på...att ses någon gång över julen brukar vi ju få till! Eftersom klockan är sen får jag ladda upp några bilder imorgon. God natt!


Här kommer några bilder från kalaset i Bjärlanda. Tyvärr fick vi inte träffat ena kusinen med familj då de låg hemma i magsjuka...hoppas ni är på bättringsvägen. En liten goding som vi iallafall äntligen fick träffat var lilla söta Signe! Efterlängtad som bara den! En riktig liten sötnos och det tyckte även Sigge som överöste henne med kramar tidvis. Här sitter godingarna och käkar kanelbulle! Ja, Sigge iallafall!



Sigge charmade de flesta och blev bra kompis med mormors syster Ingegerd och de lekte ihop och fixade med alla hår- och hudvårdstuber på badrummet till Sigges förtjusning. Även mammas andra syster Marianne var där (andra kortet nedan) och mammas bror. Roligt att träffa dem och uppdatera sig om allt och alla kusinerna!


Annars var det full rulle med lek på alla våningar. Här ses några av sysslingarna i full fart; Nils, Ella, Sigge och Signe! Tack Ingemar och Solveig för ett trevlig kalas! Väldigt roligt att träffa er och alla andra emellanåt! Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar