På Barfotsgatan

Välkommen till Barfotsgatan där jag bor med mina söner Nils och Sigge och min man i ett hus byggt på sjuttiotalet. Här blandas vardagslivet med småbarnslivet med renovering och med tapetsering. Allt i en enda röra!

fredag 11 december 2009

35 år idag!


Just denna dagen för 35 år sedan var det snöstorm, iallafall i Uddevalla, för då var mamma och pappa på väg till Uddevalla BB. Det berättade pappa för mig idag när han ringde för att gratta mig på min födelsedag och jag har hört det förut men det var ändå gott att bli påmind om det. Uppvaktad har jag blivit av min familj och vi har försökt mysa lite extra mellan alla de vardagliga sysslorna. Igår blev jag också firad på jobbet av mina elever, då tjejerna, som fixat överraskningsfest i musiksalen för mig. Det var kidnappning med bindel för ögonen och girlanger, ballonger, kakor, bullar, chips, godis, popcorn, Coca-cola, rulltårta, disco med dansstopp och limbo. Hur roligt som helst och väldigt gulligt gjort av dem. Det har tisslats och tasslats i flera dagar...


Givetvis har dagen innehållt massor av renoveringsförberedelser och renoveringsefterarbete och dessutom har det sprungit hantverkare av olika de slag här hela dagen. Det bästa med det är att vår "egen" snickare är tillbaka och har idag startat upp nästa projekt vilket är att renovera vårt badrum i källaren...åh, vad jag saknar vår bastu!
Annars har vi en extra gullunge här i huset ikväll för idag kom kusin Ella på besök. Hon var efterlängtad av både Nils och Sigge och Nils visar mer än gärna att han tycker mycket om henne och smyger till sig en kram här och där. Innan nattningen satt de och myste tätt i soffan framför Barbapapa. Ella har också blivit firad idag då hon var bortrest på sin födelsedag och brödrosten i trä och en tjejig plåtburk för småpryttlar var uppskattade presenter. Tror tyvärr att ett av träpåläggen redan försvunnit...Nattningen gick som en dans och alla tre somnade in fint efter middag och välling. Vi har fixat med lite småsaker och fått i oss lite mat...nu är det dags för te och praliner!
Tack alla som uppvaktat mig på ett eller annat sätt! Jag är väldigt tacksam för alla mina fina vänner och alla mina goa släktingar som är så duktiga på att höra av sig. Det betyder jättemycket för mig! TACK!

1 kommentar:

  1. Verkar som om ni haft en bra dag. Du är verkligen värd det bästa. Ha en fortsatt trevlig helg vännen. Kram till dig och familjen. Alex

    SvaraRadera