På Barfotsgatan

Välkommen till Barfotsgatan där jag bor med mina söner Nils och Sigge och min man i ett hus byggt på sjuttiotalet. Här blandas vardagslivet med småbarnslivet med renovering och med tapetsering. Allt i en enda röra!

onsdag 30 december 2009

Musikhuset!


Välkommen in i musikhuset där vakten Nils vaktar dörren och delar ut biljetter. I ett musikhus får man sitta på sängen, under tystnad och lyssna på musik medan vakten går runt i takt i rummet. I dagens musikhus fick jag lyssna på en speciell cd som spelats varje dag, då flera gånger om, ända sedan julaftonen. Då kom det nämligen ett paket med julklappar till Nils och Sigge och Ella och just denna cd till Nils och Sigge. Det är lite "tuffare" barnmusik på den så som Superman med Pinks, smurfsången, en rockig Karlsson på taket-låt, Zlatan-låten m.fl. Så nu har vi en Nils som går runt och sjunger antingen "super-super-super-fam" eller "zlatan, zlaaaatan"! Jodå, den är poppis, cd:n!! Dessutom fick Nils och Sigge varsin jättefin handduk med sina namn broderade på och varsitt motiv; Nicke Nyfiken och en smurf. De fina julklapparna kom från min kusin Jenny och vi vill tacka än en gång för omtanken och de fina presenterna...de kommer användas mycket är jag säker på! Jättegulligt gjort! TACK!!!!!!
Givetvis var Sigge också på besök i musikhuset, dock inte under stilla former...


1 kommentar:

  1. God fortsättning....
    Vad kul att skivan går varm;) Musikhus låter spännande, underbart med alla sköna idee´r som dom kommer på. Tack för det fina julkortet som jag fick av er:) Många kramar!

    SvaraRadera