På Barfotsgatan

Välkommen till Barfotsgatan där jag bor med mina söner Nils och Sigge och min man i ett hus byggt på sjuttiotalet. Här blandas vardagslivet med småbarnslivet med renovering och med tapetsering. Allt i en enda röra!

torsdag 5 november 2009

Wow, vilken rymd!

Här kommer bildbevisen på att väggen nu är riven mellan gamla och nya vardagsrummet...och oj, vilken rymd och härliga ytor som öppnades upp! Trots att alla fönster inte är på plats, att det fattas innertak, att det fattas innerväggar och golv kan vi nu ändå "känna" rummet och jag tror vi kommer trivas jättegott med det! Skjutglaspartiet är nu helt på plats och det är en fin kontakt mellan ute och inne när golvnivån ligger i samma höjd.

När jag mötte upp resten av familjen på Ikea efter jobbet och fick en rapport av Nils (som är väl ljudkänslig emellanåt) så tyckte han nog att det hade varit lite stökigt och högljutt hemma och att han minsann hade sett när byggarna hade burit bort en vägg!
Vill även idag göra lite reklam för en gammal barndomsvän Mia Terngård som jag tyvärr inte längre har kontakt med men får ändå lite information då och då eftersom hennes mamma Birgitta var en av min mammas nära väninnor. Med henne pratar jag med då och då och det brukar vara fina samtal vi har...och i minnet har vi mamma gemensamt. Iallafall är hennes dotter en fena på att sjunga och väldigt musikalisk och har i år fått med ett bidrag till Melodifestivalen genom tävlingen på näten; Webbjokern. Låten heter "Come and get me now". Så roligt och låten är jättebra tycker jag! I skrivande stund ligger hennes bidrag på tredje plats och bidraget är det enda västsvenska som är kvar. Här kan du höra låten (hur länge vet jag dock inte men länge hoppas jag). Jag skall rösta på henne iallafall! Go´kväll!

3 kommentarer:

  1. Men vart försvann min kommentar?!?
    Ja ja, det jag hade skrivit var att det kommer att bli helt fantastiskt fint!!! Och att det kommer att bli kul att se när det är klart! Kram

    SvaraRadera
  2. Hej Anna,
    Sitter på hotellrummet och läser in allt på din blogg som jag inte hunnit läsa. Herregud så mycket som hänt! Nu MÅSTE vi ses snart. Det kan nog bli klart till jul! Då ska vi ha det mysigt. Idag ska jag strosa på stan, sedan kommer M och då ska vi gå på bio. Åker hem imorgon. KRAM

    SvaraRadera
  3. Oj, oj så spännande det ska bli att se när det blir klart. Det kommer att bli så bra...och stort :)
    Kram Karin

    SvaraRadera