På Barfotsgatan

Välkommen till Barfotsgatan där jag bor med mina söner Nils och Sigge och min man i ett hus byggt på sjuttiotalet. Här blandas vardagslivet med småbarnslivet med renovering och med tapetsering. Allt i en enda röra!

lördag 7 november 2009

A day in paradise!


Min son Sigge är helt klättertokig...jag blir helt galen på honom! Det klättras överallt. Upp på köksbordet, upp på skötbordet, upp i bidén vidare upp på blöjhinken och halvvägs upp i handfaten där han blir hängandes, upp i vår säng, upp på lekbordet i Nils rum och upp på hans skolbänk, klättrar upp på handtagen till kökslådorna...huuu! Därför ser det numera ut så här i vårt kök. Vi försöker hålla dörrarna till toaletten, vårt sovrum och ibland även arbetsrummet stängda och vardagsrumsdörrarna är ju också stängda då byggarna håller till där innanför. Så Sigge får nu röra sig i hallen och köket (dock under uppsikt) och i Nils rum. Där är det väl bara en tidsfråga innan Nils inte längre vill släppa in honom där...


Annars fortsätter pysslet så sakta i gillestugan...ett par timmar i förmiddags och nu ikväll har vi också fixat lite grann. Vi vill verkligen ha det klart till jul! Hej och so long!

Ps...innan Nils lade sig idag upptäckte han att han är ganska långhårig.. "Det här snöret går ända hit" var det han fick till när han på prov drog ut en lock i pannan. Den räckte ända till nästippen nästan!

2 kommentarer:

  1. Sjunger eran gula mask oxå på tyska?

    Leksaken under Sigges stol; Hannah har en likadan, enda problemet är att den sjunger på tyska, så hon är/kommer bli en hejare på tyska alfabetet... Så går det när man köper billigt på Ullared. Det bästa är att bilderna på masken är beskrivna med svenska ord, så är även bruksanvisningen.

    Detta gör iofs ljudet uthärdligt, då man skrattar varje gång! Ich fahre im auto pom pop,... tralala tralala

    SvaraRadera
  2. Grattis till tyskan...tvåspråkig är inte illa. Här sjunger den på svenska och har inte varit särskilt intressant...förrän nu sista veckan... Sigge älskar den och jag hatar den! kram

    SvaraRadera