På Barfotsgatan

Välkommen till Barfotsgatan där jag bor med mina söner Nils och Sigge och min man i ett hus byggt på sjuttiotalet. Här blandas vardagslivet med småbarnslivet med renovering och med tapetsering. Allt i en enda röra!

söndag 22 november 2009

Slut på virrvarret


Nils har gillar att rita och nu har det hänt något i färgläggningsstadiet för från att det har varit mest virrvarr i en kulör börjar det nu bli flera färger mera samlat i bilden. Här är det Pettson och katten Findus som får sig en omgång...och givetvis är Nils noga övervakad av Sigge. Mycket bus blir det på en dag!



Annars har denna regniga dag spenderats med plugg i gillestugan (mer om det imorgon!) och så har vi haft besök av familjen Book och det var verkligen jättetrevligt att ses...det var alldeles för länge sedan sist...men vi ska tydligen ses snart igen! Jättekul! :)
Nu skall jag strax gå och lägga mig för jag är trött och hes...jag har helt tappat rösten faktiskt. Det beror inte på att jag var på jättetrevlig 40-årsfest hos våra grannar igår kväll (tack för hjälpen Hangelins)...jag har varit hes i tre dagar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar