På Barfotsgatan

Välkommen till Barfotsgatan där jag bor med mina söner Nils och Sigge och min man i ett hus byggt på sjuttiotalet. Här blandas vardagslivet med småbarnslivet med renovering och med tapetsering. Allt i en enda röra!

måndag 31 augusti 2009

Vatten ute och vatten inne!

Sigge har fått börja vara med på ett hörn när jag diskar och det är populärt. Köket svämmar över när Sigge går igång med en slev eller något liknade i näven. Helt okänslig för oljud och väsen till skillnad från sin känslige storebror! Sigge är förtjust i vatten och Nils har ju alltid varit tokig i vattenlekar och är en snäll storebror som bjuder "in" Sigge att vara med när han tar hoarna i besittning. Inte för att det hade spelat någon större roll med en inbjudan att vara med; Sigge hade knött sig upp på pallen iallafall...(och antagligen till slut stått där ensam kvar...)



Nog är det så att det är tuffa tag dem emellan ibland och Sigge får sig allt en omgång då och då när Nils busar med honom...men det är också så att vår lilla tuffing vinner mark och i ordets bemärkelse "knör" sig fram. Hmm tänker mamman....vad skall det bli av detta tro?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar