På Barfotsgatan

Välkommen till Barfotsgatan där jag bor med mina söner Nils och Sigge och min man i ett hus byggt på sjuttiotalet. Här blandas vardagslivet med småbarnslivet med renovering och med tapetsering. Allt i en enda röra!

söndag 9 augusti 2009

Hallonsylt, vad gott!



Efter lunch idag fick vi besök av familjen Ahlström som kom med hemmagjord hallonsylt i högsta hugg! Ja tack, gärna! Jag uppskattar verkligen sådan presenter...vilken lyx att få något som någon annan stått och lagt ner en massa tid och arbete på och där det dessutom är egengjort; husmorserligt liksom! Nu klarar vi pannkakorna och gröten ett tag till! :)

De äldre har sysselsatt sig helt själva och det har varit sagoläsning och Barbapapa m.m. Sigge ger sig numera också ut på små utflykter...ser honom stappla bort och iväg och man vet aldrig riktigt var man hittar honom...här ligger han och gosar i Nils säng med en platsskiftnyckel... Han uppvaktade Jonas hårt idag och det vet vi sedan tidigare att Jonas är populär hos bubben. Efter lång väntan och fix och trix (herregud vad ungar kan sinka en!!) kom så maten på bordet och det var trevliga timmar vi hade tillsammans över lite vin och annat gott!



Nu skall jag gå ut och prata lite med en av våra polacker som anlänt, den andre kommer imorgon bitti...å jodå, nu är det dags för renovering igen! Arbetsrummet skall få sig en sista omgång, sedan är det gillestugan som står på tur! God kväll alla vänner!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar