På Barfotsgatan

Välkommen till Barfotsgatan där jag bor med mina söner Nils och Sigge och min man i ett hus byggt på sjuttiotalet. Här blandas vardagslivet med småbarnslivet med renovering och med tapetsering. Allt i en enda röra!

söndag 16 augusti 2009

...som vanligt igen!

De sista dagarna har jag bloggat med korta inlägg från mobilen för jag och mannen har varit barnlediga från i fredags vid fem-tiden tills idag eftermiddag...så inläggen har därför blivit lite kortare. Under våra barnlediga dygn har vi har haft det så skönt...och tyst! Ingen tjattrande Nils eller "brötande" Sigge! Inget matande eller bytande av blöjor! Inget skakande av välling eller go´nattande! Inget vakna i ottan eller Brum på teven! Ja, ni fattar poängen!

Nils följde med farfar till Smögen i fredags och har hängt där med farmor och farfar hela helgen. Nils var mycket nöjd med sin lilla tripp och berättade att de idag varit på utflykt till sjöboden! Nils älskar utflykter! De hade varit på massa fler utflykter som till golfbanan (...Nils kommentar på rangen: "Vilket suveränt fint slag farmor!") och till "Smögenaffären" (ICA) som han kallar den! Här kommer några bilder från besöket som farmor knäppt!


Sigge har underhållt familjen Hangelin. Sigge har efter helgen fått smeknamnet "Ångvälten"...ja, nog stämmer det bra...och de tre stackarna såg lite slitna ut vid överlämnandet här i eftermiddags. Jag ser det nog inte själv i vardagen men Sara och Micke har ju lugna Ella att jämföra med!
Själva har vi hunnit med massor: checka in en natt på Elite Plaza, strosa på stan, äta restaurang, strosa mera, Lisebergsbanan, Balder, Kanonen, strosa mera, Europe på Götaplatsen, sova länge, äta hotellfrukost, köpt klädhängare till tvättstugan, köpt prytlar på Josefssons, köpt takdusch, hittat klinker som gnistskydd till murspisen, hittat kakel/klinker till badrum uppe, bio; What ever works (bra, bra, bra!), äta restaurang, hyra film, fixa och städa i gillestugan efter förra veckans jobb, inköp av arbetsmöbler på Ikea (allt fanns!)! Mycket nöjd efter helgen...hunnit massor och ändå haft det lugnt och skönt! Det gör stor skillnad att ha barn runt sig eller inte!!!

Avslutningsvis......STORT TACK till alla som passat våra godingar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar