På Barfotsgatan

Välkommen till Barfotsgatan där jag bor med mina söner Nils och Sigge och min man i ett hus byggt på sjuttiotalet. Här blandas vardagslivet med småbarnslivet med renovering och med tapetsering. Allt i en enda röra!

lördag 29 augusti 2009

Leksaksfynd!


När vi vaknade idag visste vi att vi skulle på utflykt...och den gick till Uddevalla där det idag var dags för den årliga "Barnens loppis" på torget i stan. Rustade med regnkläder och växelpengar och fyndglasögonen på så drog vi in bland alla bord fyllda med främst leksaker. Hem kom jag med mängder av fina böcker, dinosausier (Nils är tokig i dem just nu...tydligen har vi i en del av trädgården en dinosurieskog! enligt Nils), bok+cd-sagor, Flex Trax bana (en typ av bilbana som Nils suktat efter länge), spel, traktorer och lite annat smått och gott! För inga pengar alls! Vi var på loppisen även förra året, då i sällskap med mamma. Minns det som igår...hur hon tappert tog sig fram med stöd av sin rullator och engagerade sig i saker att köpa till barnbarnen...hennes ögonstenar! Stunden hos henne idag var solig och varm och regnovädret lät vänta på sig en stund. Gult och grönt och lite oranget (som en påminnelse om höstens antågande) håller henne nu sällskap...min söta lilla tappra mamma som vi snart besöker igen!




Väl tillbaka på Barfotsgatan med en förkyld och hostig Sigge fortsatte jobbet med att kurerat honom så mycket som möjligt. Trots rinnande nästa, rosig om kinderna och med återkommande hostattacker har han lekt och farit runt som en jojo! Både som dinosaurie och som kyckling! Travade runt med dessa utklädningshattar hela eftermiddagen...hur gullig som helst!

Måste nog börja titta lite på Trädgårdsfredag som jag hittils missat varje gång det sänts...hamnade jag framför en repris här i eftermiddags och oj vilket trevligt program!
Trevlig kväll alla vänner!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar