På Barfotsgatan

Välkommen till Barfotsgatan där jag bor med mina söner Nils och Sigge och min man i ett hus byggt på sjuttiotalet. Här blandas vardagslivet med småbarnslivet med renovering och med tapetsering. Allt i en enda röra!

fredag 10 juli 2009

Nya recept!



Efter en hel dag inomhus var det iallafall några som trotsade regnet och gick ut! Själv har jag inte varit ute mer än nödvändigt och har mest hållt till i köket där jag idag testat två nya recept.

Jag har gjort en salsa med jordgubbar, mango, ingefära, grön chilli, basilika och råsocker som skall funka bra till grillat...vilket passar bra för ikväll blir det kyckling! Vi får nämligen besök ikväll från Jönköping och skall äta lite gott hoppas jag! Till det blir det fräsch sallad med valnötter, bluecheesesås och knaperstekt bacon och lite annat smått och gott!



Till efterrätt har jag gjort en "Polly-kaka" vilket i princip är en kladdkaka med mörk choklad i och Polly-godisar! Får se om den blir god...mannens kommentar var "Vad kan gå fel? Kaka är gott och Polly är gott!!" Godkväll!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar