På Barfotsgatan

Välkommen till Barfotsgatan där jag bor med mina söner Nils och Sigge och min man i ett hus byggt på sjuttiotalet. Här blandas vardagslivet med småbarnslivet med renovering och med tapetsering. Allt i en enda röra!

onsdag 8 juli 2009

Alla hemma!


Det är så skönt att Joakim har semester tycker jag och att vi är tillsammans alla fyra. Vanligtvis brukar vi ju vara två och vanligtvis tre och mer sällan fyra under en vanlig vecka så nu njuter jag till fullo av att ha mannen i huset någonstans eller iallafall inom kommungränsen. Dagen har varit högst ordinär och fyllts med vanliga husägarärenden så som att åka till tippen med en massa skräp (flera vändor), fortsätta fixa lite i källaren, tvätta, fixa lunch och även få tid till att bara vara...som att ta en fika i solen på altanen, dricka lite kaffe och te och njuta av en bit kladdkaka och bara sitta och småprata lite.

Nils spenderade hela förmiddagen, lunchen och en stor del av eftermiddagen hos grannbarnen Ellen och Hugo där det har lekts i massor. Stackars S (mamman) som fick spendera sin första semesterdag med ett gäng lektokiga ungar...nästa gång får det nog lekas här! ;) Resten av dagen har det byggs tågbanor...Nils har upptäckt tågbanan på nytt för det är det enda som gäller inomhus just nu...och upptar halva vardagsrummsgolvet! Han bygger faktiskt banorna helt själv...kanske pga att vi vuxna tröttnat på detta göromål!


Trodde nog det skulle bli sämre väder denna veckan men vi har haft tillräckligt bra väder alla dagarna hittills. Planerar nog utflykt imorgon...mer om det då!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar