På Barfotsgatan

Välkommen till Barfotsgatan där jag bor med mina söner Nils och Sigge och min man i ett hus byggt på sjuttiotalet. Här blandas vardagslivet med småbarnslivet med renovering och med tapetsering. Allt i en enda röra!

måndag 6 juli 2009

Marstrand!

Idag har vi varit på utflykt med kusin Ella och Sara och Micke. Vi mötte upp här på Barfotsgatan och styrde sedan mot Marstrand. Där har vi åkt färja, promenerat runt kring Carlstens fästning, fikat, ätit lunch, ätit glass och lekt på en stor lekplats. Perfekt väder...inget regn och sol lite sådär emellanåt.

Hemma har det varit full aktivitet i....köket...där en vägg rivits i syftet att isoleras bättre och på rätt sätt efter att sotaren varit på besök. Joakim och Åke har sågat och fixat hela dagen och det arbetet fortsätter imorgon och då flyr vi fältet igen....vart har vi inte riktigt bestämt än...

Här kommer några bilder från dagen!





2 kommentarer:

  1. Det ser ut som om ni haft en härlig dag!! Här hemma tvättar och packar vi inför vår Norgeresa nästa vecka, ska bli härligt att snart äntligen få lite semester! kram Ann

    SvaraRadera
  2. Jag antar att ni sticker iväg på hojen...mysigt! Men hur sjutton får ni med allt ni behöver? Hoppas ni får fint väder så körningen blir lätt!
    Trevlig semester! Hälsa Lars!
    Kramar Anna

    SvaraRadera