På Barfotsgatan

Välkommen till Barfotsgatan där jag bor med mina söner Nils och Sigge och min man i ett hus byggt på sjuttiotalet. Här blandas vardagslivet med småbarnslivet med renovering och med tapetsering. Allt i en enda röra!

tisdag 14 december 2010

Luciatåg inomhus! Och VINST!!


Idag var det då dags för Sigge att ha Luciafirande på sin avdelning på förskolan. Inomhus! Tomtekläderna skickades med imorse och i eftermiddags packades fikakorgen igen! Snart kom Luciatåget smygande in i den mörka lokalen och nog var det någon här och där som sjöng! Snart fick Sigge syn på morfar och påpekade det givetvis högt och tydligt, strax efter pappan och snart kom frågan: var e mamma! Och vid sista sången övergav han tåget och kröp upp hos mig istället. Han var iallafall inte först eller sist ur Luciatåget om jag säger så! Bra kämpat av fröknarna iallafall! Sedan var det ju dags för fikakorgen och efter några chokladkex började Sigge och favoriten Nelli busa runt som vanligt! Ibland världens bästa kompisar och ibland inte om vi säger så!! ;-) Pussas tyckte Nelli de skulle göra men inte Sigge! Han ville bara klämma Nellis finger i påsklämman han! Så det så!!

Dagens STÖRSTA överraskning är nog att jag vunnit en lucka nr 8 i Fridas adventskalender som driver inredningsbloggen Trendenser som jag läser varje dag. Uppgiften var att möblera ett vardagsrum med möbler ur Svenssons i Lammhults katalog! Så rolig uppgift och enkla val med så fina möbler! Tydligen är jag nu ägare till ett skåp Collect 2010 som visas på bilden! Jag är så GLAD, GLAD för det!

6 kommentarer:

  1. Stort grattis Anna! Jättekul! Vilket fint pris! Följer din blogg av o till och tycker den är jättekul! Du har god smak!
    God jul! önskar Helene

    SvaraRadera
  2. Men du vad kul! Grattis, grattis!

    Kram till dig, Bella

    SvaraRadera
  3. Grattis från systeryster oxå! Jag hann ju inte prata med dig igår när du ringde glad som bara den! Vet exakt känslan över att vinna något! Stora kramar och så får vi höras imorgon kanske! KRAM Sara

    SvaraRadera
  4. Helene: roligt att du gillar min blogg, så roligt att höra! Välkommen igen!

    Bella: galet roligt! kram

    Sara: ibland kör det helt enkelt ihop sig, lugnt!! kramar i massor

    SvaraRadera
  5. Stort grattis till den fina vinsten. Vilken grej, så himla kul!

    Kram, kram! Jenny

    SvaraRadera