På Barfotsgatan

Välkommen till Barfotsgatan där jag bor med mina söner Nils och Sigge och min man i ett hus byggt på sjuttiotalet. Här blandas vardagslivet med småbarnslivet med renovering och med tapetsering. Allt i en enda röra!

måndag 27 december 2010

God fortsättning!


Vilken fin jul det blev! God mat och så trevligt sällskap och mycket fina julklappar till både vuxna och barn. Tack alla! Julaftonen försvann i ett huj och på juldagen var vi så slappa hela gänget. Nils gick i pyjamasen hela dagen. Tröttast av alla var nog jag och fick inget vettigt gjort! Unnade mig att slappa hejdlöst hela dagen då jag inte har många sådana dagar under resten av året i princip...
Idag var det vardag igen men när mannen fick masa sig iväg till jobbet fortsatte vi andra med sovmorgon. Vid nio kom vi upp tillslut och har sedan haft en skön och avslappnad dag med ganska lite på schemat. Innan läggningen var det bad och bubbel för mina små galningar så nu sover de nog gott! Hör hur J tänder en brasa ute i gillestugan och jag skall strax hämta julgodis och te; myset fortsätter! God fortsättning!

2 kommentarer:

  1. Hej Anna!

    Vad härligt mysigt ni har det. Fortsätt mysa och njut av dessa sista dagar av året och ha ett riktigt bra 2011. :)

    Kram Lotta

    SvaraRadera