På Barfotsgatan

Välkommen till Barfotsgatan där jag bor med mina söner Nils och Sigge och min man i ett hus byggt på sjuttiotalet. Här blandas vardagslivet med småbarnslivet med renovering och med tapetsering. Allt i en enda röra!

tisdag 16 februari 2010

Så liten!

Igår var jag på utvecklingssamtal på Nils förskola. Då fick jag ta del av foton och bilder som personalen samlat i en pärm sedan Nils började på avdelningen vilket var i augusti 2007. Jätteroligt att de försöket hinna med att fylla på pärmen emellanåt...jag skrattade gott åt materialet. En bildsekvens var när Nils blir övertygad om att äta upp sin mat och kompisen hjälper till genom att mata honom...
Kortet ovan är från sommaren då vi flyttade in på Barfotsgatan vilket också skedde sommaren 2007. En sådan liten plutt han var då...och nu en stor plutt som kommer in till mig och sover varje natt. Då Joakim är i Stockholm tills imorgon så påminde jag Nils om att han kan lägga sig i pappas säng när han kommer in i natt. Svaret jag fick var ett lite tvekande jaaa och någon kort stund senare sa han: Men jag kan också ligga bredvid dig!
...ser också att baksidan av huset inte ser ut på det viset längre....vad man glömmer fort. Roligt att ha kort att jämföra med!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar