På Barfotsgatan

Välkommen till Barfotsgatan där jag bor med mina söner Nils och Sigge och min man i ett hus byggt på sjuttiotalet. Här blandas vardagslivet med småbarnslivet med renovering och med tapetsering. Allt i en enda röra!

lördag 13 februari 2010

Bidrag nr 4: Come and get me now!

Nyss hemkommen från St. Jörgens Spa och jag och min syster är supernöjda. Vi fick ett rymligt rum och efter ombyte gick vi till spa-avdelningen där både jag och Sara fick varsin behandling. Jag valde en svensk, klassisk massage och blev genomknådad och var jättenöjd efteråt men väldigt trött...Eftermiddagen fortsatte med varma bad både ute och inne och vilade i olika typer av bastuar: ångbastu, kristallbastu och allt vad det nu var. Kvällen avslutades med middag i hotellets restaurang och vi åt en ångkokt rödtunga med tillbehör som var ljuvlig. Dessert blev det också och sedan var vi så mätta att vi knappt tog oss till rummet. Där slappade vi och kollade teve en stund innan vi slocknade...och vaknade inte förrän imorse! Ingen Nils som kommer in på natten och bara ligger och knör bredvid mig, ingen Sigge som vill ha välling i tid och otid och ingen tidig väckning. Lugnt och skönt bara helt enkelt! Efter den härliga frukosten var det dags för spaandet att fortsätta och vi köpte ett färdigt kit som gick i lugnets tecken. Det var fotbad, lermask, kroppspeeling, ansiktspeeling varvat med olika besök i bastuar och varma och kalla bad. Jättehärligt! Nu är vi mjuka och lena må ni tro! Jag kan iallafall rekommendera ett besök!

Ikväll är det så dags för deltävling 2 i Melodifestivalen och nu har det blivit dags för Maria och Stefan som utgör MiSt att tävla tillsammans med Highlights. Deras bidrag startar som nr 4 och vi kommer titta och rösta givetvis! Har följt deras blogg: www.snowfish.com/mist där de skrivit om resan mot dagens tävling och vilket äventyr det hittills blivit. Pratade med Marias mamma Birgitta (som är/var en av min mammas närmaste väninnor) här i veckan och alla ser framemot kvällens uppträdande men är samtidigt väldigt nervösa...vilket man förstår! Det som de kan leva på och motivera sig med är att låten vann i tävlingen Webbjokern så folkets röst har de ju redan fått...och vi får hoppas att det blir så även ikväll! Stora, stora, stora LYCKÖNSKNINGAR från oss på Barfotsgatan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar