På Barfotsgatan

Välkommen till Barfotsgatan där jag bor med mina söner Nils och Sigge och min man i ett hus byggt på sjuttiotalet. Här blandas vardagslivet med småbarnslivet med renovering och med tapetsering. Allt i en enda röra!

fredag 12 juni 2015

Fredagssvep vecka 24


Recepten alltså. Blir perfekt resultat och smakar gudomligt. Jag är kär i Roy Fares.


Det har varit intensivt med jobb, resor, planering av kalas, avslutningar, fritidsutflykter, klipptider och allt annat som ställer till det i kalendern. Roliga saker men svårt att få någon överblick. Mer en dag i taget-princip som gäller. Nu har jag avslutat på jobbet och blir rörd av fina presenter. 


Presenterna är väldigt passande; teförrådet är påfyllt inför sommaren. Och så dimper det ner gratualtioner gällande min 40-årsdag än. Också goda teer och presentkort som räddar sommarens läsning. Perfekt!


Och så denna lilla pralin till bok. Hasselnötsglassen kan jag rekommendera. Jag är inte ensam om att läsa bakböcker som skönlitteratur vet jag. 


Nu firar vi skolavslutningar och att tre av oss har sommarlov. Denna underbara känsla av avslut och början. Jag ser verkligen fram mot sommaren och värmen.

//A

1 kommentar:

  1. Måste ha receptet på den kakan. Ser ju fantastisk god ut. Fint att vi fick ses i timmar många:) Ja presenter är härligt att få. Gott med fulladdat te förråd, nu kan du njuta med många sköna koppar. Ha det jättebäst.
    Kram!

    SvaraRadera