På Barfotsgatan

Välkommen till Barfotsgatan där jag bor med mina söner Nils och Sigge och min man i ett hus byggt på sjuttiotalet. Här blandas vardagslivet med småbarnslivet med renovering och med tapetsering. Allt i en enda röra!

tisdag 10 januari 2012

Leopardmössa!




En sådan har jag beställt till mig själv. Tror den blir väldigt snygg på mig! ;-) Dessutom behöver man ju kunna ryta som en tiger (eller leopard) ibland. Till ligisterna blev det mössorna ovan. Exakt i kulören på deras vinterjackor. Vi gillar ju när det matchar! Men med ungar (Sigge) vet man ju aldrig. En ny mössa kan bli accepterad eller helt avvisad. Men när store ville ha sin på var ju den yngre inte sen att hänga på givetvis. Så snart springer vi runt i nya mössor hela bunten. 



6 kommentarer:

  1. Hej!
    Sara ringde om din beställning. Jag syr upp en i vuxenstorlek så får du komma och prova. Tyget beställdes över nätet och det är mindre stretch i tyget än vanligt. Tackar för marknadsföringen!! :-)

    /Madde (trygg i det underbara)

    SvaraRadera
  2. Fina mössor! Visst är det härligt när det matchar?!? ;)

    Kram!

    SvaraRadera
  3. Men så SNYGG den var, den leopardmönstrade! Killarnas också för den delen.

    SvaraRadera
  4. Leopard är alltid rätt : ) Saknar fortfarande mina leostövletter som försvann i en flytt för många år sen, såå fina. Må så gott,
    Malin

    SvaraRadera
  5. Madde: varsågod och lycka till!

    Graadskan: vi gillar ju matchning!

    Kajsa: och tänk vad snygg jag kommer bli då?

    Lisa: eller hur?

    Malin: uuuu, leostövletter! Låter farligt! ;-)

    SvaraRadera