På Barfotsgatan

Välkommen till Barfotsgatan där jag bor med mina söner Nils och Sigge och min man i ett hus byggt på sjuttiotalet. Här blandas vardagslivet med småbarnslivet med renovering och med tapetsering. Allt i en enda röra!

lördag 14 januari 2012

Härliga lördag


Att umgås med bara en av sönerna händer sällan. Men idag så blev det så. Och det har jag godingarna Lisa och Alvin att tacka för. En tur till storstaden där vi såg Alvin och gänget 3. Sedan hade mammorna hoppats på en fika på stan men resten av sällskapet var fullproppade på godis så de tackade nej till den inbjudan...synd tyckte vi andra! ;-) Så vi åkte hem och fick snart sällskap av papporna och de minsta som varit i Åby simhall. Nu, massor timmar senare efter mellanmål, fika, hämt-mat och fika igen känns dagen som en högvinst. Heja mig och min nyårsönskan!  

5 kommentarer:

  1. Högvinst var ordet! Tack för idag!
    Kram Lisa

    SvaraRadera
  2. Låter som en helmysig lördag och visst är de där egenstunderna tillsammans med ett barn i taget väldigt viktiga. Att få fullt fokus, inte bli avbruten av ett syskon och få bara vara med sin förälder. Ensam. Guld värt! Jag och äldsta dottern hade en sådan stund idag då vi tog en promenad tillsammans. Bara vi.

    Ta hand om dig Anna och fortsätt njut av helgen!

    Kram Lotta

    SvaraRadera
  3. Låter supermysigt!! Inte så ofta tillfället ges, kanske desto viktigare att ta tillvara på tillfället?

    Önskar dig en fin söndag också!
    Kram Camilla

    SvaraRadera
  4. Låter som en fin dag, härligt!

    SvaraRadera
  5. Lisa: LOVE!

    Lotta: glömmer av det där med en i taget! Kan tycka att den store som är lugn och fin ibland får stå åt sidan då den andre gormar och far efter att få sin vilja fram...och att jag oftast släpper fram honom först. Måste bli bättre på det. kram

    Graadskan: håller med, en måste passa på där och då liksom! kram

    Kajsa: det var det! :-)

    //Anna

    SvaraRadera